Friday, January 13, 2012

NEW 2012 :)

Smile always :)

Assalammualaikum n hello peeps .. Alhamdullilah dah masuk tahun baru 2012 la .. n now saya dah  semester 5 n lagi 5 bulan nak practical dah huhu nervess siot .. wuhuuu cepatnya masa berlalu hehee .. okey harini tak nak story panjang nak tunjuk gambar sem ni je :)


tembamnya muka ku =.='

weee :)

       with atiqah ramli my roomate baybeh :)

 With bell potata :)


Haihh semakin 'sihat' ku rasa .. pipi pun makin tembam ohh nooooooo ! kena rajin jogging lagi nih huhuuuu  ..
Ehh btw, lagi 5 bulan nak pergi practical ni fuhhhh .. mintak2 la semuanya berjalan dengan lancar .. tak sabar nak habis diploma ni wuhuuu .. so until here .. good night everyone .. hope esok akan menjadi hari yang lebih baik dari hari ni .. have a good weekend peeps .. take care yaww .. assalammualaikum n peace :)

p/s : esok 6.30 pagi  nak jogging dengan housemate n jiran a.k.a kawan2 kite :)







- hate when people underestimate the things that I will do

- i choose nothing , i was born and this is what i am ( note that ! )

- simple

- loving

- loyal

- will appreciate the person who appreciate me

- sooooo in love with DSLR

- MANCHESTER UNITED FANS

- TESL student

- good listener but not a good adviser

- follow heart too much

- have a lot of wish list

- demanding

- love dreaming

- novel fanatic

- family n friends is everything

- talkative only with the person i know

- want to lose weight before my dream wedding hahaa

- I forgive but i do not forget

- don't start mess up with me because i will hate you forever

- try to get to know me better before you start to judge me


- thankyou for viewing my blog :) -