Saturday, August 6, 2011

PUASA =)

Assalammualaikum n Helloooooo peeps =)

Wahh dah bersawang da my blog rupenyaa .. maleh nk update sbnarnye
RAMADHAN AL-MUBARAK dah mnjelma .. hoooyeahhh ! wlaupn da 8 hri berpuase
tpi still not too late kn nk wish Happy Fasting Month to all Muslim peeps .. Semoga Ramdhan kli ni mmbwa seribu kebaikan kpd kita .. Insyallah Aminn ><
story psl puase ni haishh ak sbnarnya agk sdey la sbb ni msuk second year first day puase without family .. hurmm ni la nsib ank prantauan kn .. sob3 .. tpi xpe kt mne2 pn bole as long as aku puase impian nk puase pnuh sbb maleh dah nk gnti next year nya  .. yeahh ><

 first day pose kn ak mmg la agk bsemangat nk shur .. hahahaa mcm kanak2 ribena .. tpi next2 day nya hampeh .. mls nk bgun even dikejut oleh housemate n roomate pn x bgun .. yelaa ak rsa mcm ade gam je kt mata ak .. pyh benor nk celik .. huhuuu .. tpi yg syokk nya lpas sahur first day pose tu ak , tiqa n sophie pegi jogging .. nk kurus cpat la knon .. hahahaa .. mmg mcm org gila dah kitorg pgi2 tu .. nsib la x rmai yg tgk kitorg joging .. klau tak mlu weh and ptg nya mmg msing2 kuyu je sbb dgn kelasnya lgi smpai dehydration kwn2 ak hahahaa .. tpi smgat first day je la .. next2 day nya leburr ><
 
 story psl berbuka plak .. haaa disbbkn ak dgn cik tiqa , n cik sophie nk diet so ak x la spend money sgt time pegi bazar ramadhan .. beli kuih muih dgn roti john je .. hahahaa .. tpi kenyangg tau ... alhamdulillah mlm lak sibuk nk makanan sbb lapar .. huhuu .. mlm plak pegi terawih with them .. bestt .. pkai telekung dri rumah ke msjid .. muka suci je msing2 tpi mmg suci pn hehee .. 

best part is pose yg ketiga 1 rumh kena food poisoning .. hambekk kau .. msing2 lembik .. kitorg pn xtau la tang mne yg beracun nya mknn kitorg huhuuu .. sadiss betul la .. lpas tu kitorg msing2 serik nk mmbeli kt bazar wt msa ni je la lain hri taktau lgi heeee ><

so the conclusion is aku nk blik ipoh bkk pose dgn family ak wehh .. huhuu tak sbar ni 
*smbil hentak2 kaki

Pinn ntuk tiqa <3

k la .. pnjg sgt melalut ni .. skrg da 2.37 a.m. so to all peeps slamat bersahur .. kbye 
- peace be upon to u guys -

- hate when people underestimate the things that I will do

- i choose nothing , i was born and this is what i am ( note that ! )

- simple

- loving

- loyal

- will appreciate the person who appreciate me

- sooooo in love with DSLR

- MANCHESTER UNITED FANS

- TESL student

- good listener but not a good adviser

- follow heart too much

- have a lot of wish list

- demanding

- love dreaming

- novel fanatic

- family n friends is everything

- talkative only with the person i know

- want to lose weight before my dream wedding hahaa

- I forgive but i do not forget

- don't start mess up with me because i will hate you forever

- try to get to know me better before you start to judge me


- thankyou for viewing my blog :) -